Töihin meille?

One1 työnantajana

Meillä arjessa näkyy tahto toteuttaa asiakkaille järkeviä energiaratkaisuja ja -palveluja. Se näkyy sparraavana yhteistyökulttuurina ja saavutuksista iloitsemisena. Meillä pääsee oppimaan uusia asioita, niin kollegoilta kuin asiakkailta – ja heidän kanssaan.

Yrityksemme on vahvassa kasvuvaiheessa. Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet osa yrityksemme mutta myös koko markkinan kehitystä.
 
Toimipaikkamme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa, joista käsin toimimme laajalla alueella kotimaassa. Sisäinen monipuolinen osaamisemme sekä kattava asiakas- ja kumppaniverkostomme mahdollistaa kokonaisratkaisujen toteuttamisen asiakkaille, joka on myös tärkeä keino pitkien asiakassuhteiden rakentamiselle. Asiakkaiden suuntaan ja sisäisesti meille tärkeitä asioita onkin luottamus, avoimuus ja pitkäjänteisyys. Tuotamme ylpeydellä palveluita, joilla rakennamme yhteistä tulevaisuutta yhden kumppanin palvelumallilla.
 
Yhteisöllisen työympäristön lisäksi meillä on työntekijöille tarjolla monipuolisia henkilöstöetuja, työterveyspalveluista lounas- ja virike-etuihin ja erilaisiin sisäisiin virkistystapahtumiin.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Etsimme kasvavaan tiimiimme uusia tekijöitä

Meille One1:lle töihin?

Tarjoamme joustavan ja huippuhyvän työyhteisön sekä mielenkiintoiset työtehtävät! Toimimme kehittyvässä markkinassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen ja toimivien kiinteistöjen puolesta. Meillä olet olennainen osa yrityksemme sekä koko mielenkiintoisen markkinan kehitystä.

Kerro meille, millaisen tiimiläisen me sinusta saisimme asiantuntevaan joukkoomme. Lähetä hakemus palkkatoiveineen meillä sähköpostitse. Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset avoimiin paikkoihin liittyen tehdään sähköpostitse, tai puhelimitse tehtävän kohdalla mainittuihin numeroihin. Työhaastatteluja tehdään joustavasti jatkuvan haun aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löytyessä niihin. Tehtävänkuvia voidaan muokata osaamiseesi painottuen.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä avoin hakemus

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen milloin vain sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi.
Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset tehdään sähköpostitse edellä mainittuun osoitteeseen.

  • One 1 Oy
  • Palvelukeskus: +358 44 986 3189

  • One1 Hämeenlinna
  • Vanajantie 7

  • 13110 Hämeenlinna

  • One1 Lahti
  • Kauppakatu 31

  • 15140 Lahti

© One1 2021